joi, 7 aprilie 2011

Despre mine

Nu prea am avut timp sa vorbesc despre mine, asa ca profit de ocazie ca sa postez aceasta scrisoare publicata pe blog-ul Ligiei Pop:

 

 

 

Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!


3 comentarii:

  1. Buna Doina,
    Felicitari pentru adoptarea acestui stil de viata, o faci tare frumos si multumim pentru impartasirea acestor minunate retete.
    Te imbratisez cu drag,
    Mia

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Doina!
    Ma bucur ca ti-am gasit blogul. Sunt vegetariana, dar nu raw... inca :) si sunt sigura ca blogul tau ma va ajuta in directia asta.
    Iti multumesc anticipat. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru felicitari.

    Intotdeauna am fost de parere ca ne lipsesc exemplele si mi-am propus, cu multi ani in urma, sa urmez ceea ce a spus Mahatma Gandhi: "Fii tu schimbarea care vrei sa o vezi in lume".
    Daca exemplul meu poate sa incurajeze oamenii sa adopte acest stil de viata natural, firesc si sanatos ma consider fericita.
    Sunt multe persoane, absolut minunate, care cunosc mult mai multe lucruri decat mine in acest domeniu, de la care invant in fiecare zi si carora le sunt recunoscatoare. O parte dintre ei ii gasiti in Lista mea de bloguri.
    Sper ca dupa aceasta perioada de "ucenicie", sa reusesc si eu sa va incant cu creativitatea si "bunul meu gust". (nu numai in ale mancarii ;) )
    Pana atunci, ma bucur ca sunteti cu mine in joc.

    RăspundețiȘtergere