duminică, 3 aprilie 2011

Trufe raw cu cocos şi curmale

Un alt experiment dulce. Aceste trufe au iesit divine. O simplitate care te surprinde prin bogatia de arome. Din nou nu am fost crezuta cand am spus ca sunt preparate fara foc. Mi-a placut uimirea din ochii celor pe care i-am servit cu ele.

  • 500 g curmale uscate, hidratate 8 ore
  • fulgi din nuca de cocos, cat cuprinde
Scurgem curmalele de apa. Facem  pasta din ele  in robotul cu lama in S. Daca mai e nevoie de lichid adaugam din apa in care au stat la hidratat. Inglobam apoi fulgii din nuca de cocos si framantam pana obtinem o compozitie de o consistenta densa dar elastica.
Formam bilute de marimea dorita, pe care le tavalim apoi prin cocos. Putem sa introducem in centru alune intregi.


Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu