Un suc plin de valente terapeutice si un bun detoxifiant.
- urzici
- papadie
- macris
- patrunjel
- spanac
- zeama de la 1 lamaie
Toate ingredientele se storc cu ajotorul unui storcator pentru frunze verzi
Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!
Eu de obicei le fac si cu fructe. Cum e gistul doar cu frunze verzi? Nu e acru/amar?
RăspundețiȘtergereEu inca mai am de studiat despre asta. Pana atunci fructele cu fructe, frunzele cu frunze, legumele cu legume.
RăspundețiȘtergereStiu ca se recomanda sa amesteci frunze verzi cu fructe pentru un smoothie reusit, dar eu mai am rezerve in aceasta privinta.
Acest "Inceput de primavara" a fost foarte intens ca si gust, sarat, dulce, amar, usor astringent si foarte picant (de la leurda), deci toate gusturile. Uneori aveai senzatia ca mananci o supa crema foarte concentrata. Dar mi-a placut foarte mult.
Interesant. Si eu am fost tare uimita de combinatia dintre fructe si frunze (si eu stiam ca nu se combina), dar am combinat - probabil din teama de gust prea accentuat de frunze...
RăspundețiȘtergere