duminică, 3 aprilie 2011

Spaghete din dovlecei cu sos de rosii

Inca un fel de mancare inspirat din bucataria italiana, pe care eu o iubesc foarte mult. Dovleceii, avand un gust oarecum neutru, sunt o baza buna de plecare atunci cand vrei sa faci paste. Aceste spaghete au iesit delicioase.  Buon appetito!
Spaghetele
Sos
  • 3 rosii taiate cubulete mici
  • 2 rosii uscate, hidratate 1 ora
  • 2 catei usturoi pisati
  • 2 fire de ceapa, partea alba, verde tocata marunt
  • 1 lg ulei virgin de masline
  •  sare de Himalaya dupa gust
  • 1 varf de marar uscat macinat bucati mai mari
  • 1 varf de cutit cimbru uscat macinat bucati mai mari
  • 1 foaie de dafin maruntita
Rosile proaspete impreuna cu cele uscate si hidratate sa amesteca in robotul cu lama in S pana se omogenizeaza. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca fin cu o lingura de lemn.


Toppings
  • cuburi de avocado sau seminte de canepa, taiate cubulete


Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

2 comentarii:

  1. exista la noi aparat de facut spaghete din dovlecei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, exista. Eu am:

    "Feliator legume orizontal"

    http://www.beorganic.ro/products.php?product=Feliator-legume-orizontal

    si sunt multumita de el.

    RăspundețiȘtergere