luni, 30 mai 2011

"Piure de cartofi" din conopida si rozmarin

Probabil ca aceasta este ultima reteta pe care o sa o postez pana luni.
Mergem la un curs de supravietuire, unde o sa invatam sa "mancam furnici" si alte lucruri din padure (mai mult raw si mai putin vegan), insa eu sper sa pot sa imi pastrez dieta si sa ma limitez doar la a invata despre aceste lucruri.
Pana atunci va prezint testul meu cu "piure de cartofi". 
Am sa mai caut si alte variante, dar pentru inceput rezultatul este multumitor.



  • 1 conopida medie
  • 200 gr. caju (inmuiat in prealabil pt o ora)
  • 4-5 catei de usturoi tocat
  • sare de Himalaya
  • peperocino
  • 1 lingurita de rozmarin proaspat
  • 3 lingurite drojdie inactiva
L-am servit cu salata de rosii cherry.



Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

2 comentarii:

  1. Eu am facut piureul din conopida cu avocado, care da mai mult din cremozitatea piureului "adevarat"
    http://hrana-vie.blogspot.com/2010/12/meniuri-de-sarbatori.html
    Astept cu nerabdare povestiri de la survival trip, sper sa povestesti si aici ceva!!
    Numai bine,
    mimi

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa fac si reteta de la tine, multumesc pentru idee.
    Am sa vin cu povesti, negresit.

    RăspundețiȘtergere