marți, 17 mai 2011

Hrisca cu ardei si mirodenii

Datorita faptului ca are un gust si o consistenta asemanatoare mancarii gatite, acesta fel este foarte potrivit pentru un incepator raw vegan.Despre minunatele proprietati ale ei puteti sa cititi aici.




  • 2 castonele hrisca inmuiata in apa 12 ore
  • 1 castronel seminte de floarea soarelui inmuiate in apa 12 ore 
  • 2 ardei capia
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 fire de ceapa verde 
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare, peperocino si alte mirodenii, dupa gust





Semintele de floarea soarelui se macina cu robotul (se poate folosi pasta rezulatat de la lapte), ardeii capia se taie cubulete foarte mici, ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca totul cu hrisca , uleiul, sarea si mirodeniile.




Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

4 comentarii:

  1. Sunt o mare admiratoare a ta! ... Din mai multe motive si anume: esti creativa, esti consecventa, faci poze excelente, esti convingatoare si ... Felicitari!
    Cu drag,
    Luciana

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta a fost coplesitor!
    Multumesc pentru asa un feedback.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am cumparat hrisca germinata deshidratata.. Sunt necesare tot 12 ore de hidratare? Felicitari din suflet si din partea mea! Mi-e foarte drag de tine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie. Eu nu am incercat varianta asta, dar intuitia imi spune ca trebuie hidratata putin timp, pana devine moale si "comestibila".
      Multumesc mult, Andreea. De fapt iti este drag de tine, intotdeauna ne place (sau displace) ceea ce suntem noi de fapt. Oricum iti multumesc. Te imbratisez.

      Ștergere