In aceasta minivacanta de primavara am avut timp sa adun multe dorinte culinare.
Simtind mirosul castravetilor din salatele pregatite la iarba verde, abia am asteptat sa ajung acasa ca sa incropesc o salata Tzaziky.
De cand am invatat sa fac Smantana am un tonus extraordinar cand vine vorba de preparat mancarea si simt ca am mana libera in orice directie doresc si papilele mele gustative tanjesc.
- 8 castaveti cornison rasi
- 6 catei de usturoi pisati
- smantana din caju
- sare de Himalaya
- 1 lingura ulei de masline
Castravetii rasi se amesteca cu smantana, usturoiul, sarea si uleiul. Unele retete au si marar tocat.
Mai ramane un singur cuvant de zis: Excelenta!
O bunatate; imi pace mult vasul in care l-ai pus.
RăspundețiȘtergereMultumesc Ramona.
RăspundețiȘtergereChiar o bunatate. Astazi am mai repetat reteta si deja presimt un lung sir de Tzaziky-uri la masa noastra de pranz.