sâmbătă, 7 mai 2011

Branza de migdale cu ardei si rosii

Am pornit cu o intentie dar a iesit cu totul altceva. A meritat incercarea deoarece a rezultat ceva extrem de gustos. Unii zic ca seamana cu zacusca, altii cu branza...eu inca nu ma pot decide. Indiferent care o sa fie numele primit exista macar un consens: e delicioasa! Daca gasiti un nume mai bun nu ezitati sa il folositi in timp ce va veti delecta cu ea.


  • 300 g migdale inmuiate 12-24 de ore
  • 25 g rosii uscate inmuiate 1 ora
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 tulpina de telina apio taiata marunt
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1 lingura sos de soia 
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare de Himalaya
  • peperoncino dupa gust
Migdalele decojite de pielita, rosiile, ardeiul, zeama de lamaie, ceapa taiata marunt se fac pasta cu ajotorul robotului  si apoi se adauga restul ingredientelor amestecand usor. Se serveste cu paine raw.


Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

2 comentarii:

  1. O sa incerc si eu aceasta reteta. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iti multumesc ca ti-am trezit interesul. Sa imi spui cum a iesit.

    RăspundețiȘtergere