Si pentru ca m-am indragostit de aceasta branza, m-am gandit ca merita si ea o reteta "ca la carte".
- 1 cana caju crud hidratat 8 ore
- 1/2 lingurita praf de usturoi
- sare de Himalaya dupa gust, sau sos de soia Tamari
- 2-3 linguri fulgi de drojdie inactiva
- 1 lingura condiment Voie Buna de la Sonnentor (sare de mare, usturoi, flori de trandafir, oregano, busuioc, leurda, rozmarin, cimbru, galbenele si albastrele).
Se mixeaza toate in robotul cu lama in S pana la omogenizare.
la ce foloseste drojdia
RăspundețiȘtergerehttp://ligiapop.com/2010/05/15/beneficiile-fulgilor-de-drojdie-inactiva/
RăspundețiȘtergerede ce mai inmuiem caju-ul, daca el este fiert deja??
RăspundețiȘtergerePentru hidratare. Devine cremos si usor de "manuit" in momentul in care il folosim in preparate culinare.
RăspundețiȘtergere