Am constatat ca ultimele retete facute de mine au denumiri mai mult sau mai putin exotice. Nu stiu cum sunt altii, dar eu rezonez cu multe bucatarii ale lumii. Probabil e legat de faptul ca mereu m-am simtit mai mult un "Cetatean al Lumii" si mai putin apartinand unui loc anume. Asa ca nu e de mirare ca imi aduc "obiceiurile" si in domeniul raw vegan.
Pasta de susan este una dintre preferatele mele, iar aceasta reteta de humus a iesit savuroasa.
- 2 dovlecei taiati marunt
- 1/2 ceasca zeama de lamaie
- 1 lingurita sare de Himalaya
- 1/2 lingurita chimen macinat
- 1 ceasca pasta de susan
- 4 linguri ulei de masline
- 1/2 lingura seminte de susan
Se amesteca ingredientele cu ajutorul robotului de bucatarie.
Acest humus l-am servit cu fasii de ardei capia si usturoi verde.
este bun si pt bebe de 1 an?
RăspundețiȘtergereImi pare rau, dar nu sunt in masura sa dau astfel de sfaturi.
RăspundețiȘtergereok.ms oricum :*
RăspundețiȘtergerede abia astep sa fac astazi, nu am dovlecel, dar am sa incerc cu alta leguma din familia dovlecelului, squash, asta se gaseste de sezon in anglia. de abia astept. Multumesc mult de idei Doina!
RăspundețiȘtergereCu drag, Madalina.
RăspundețiȘtergereCum a iesit asa de alb? Mi-ar placea tare sa stiu cum sa-l fac asa. Multumesc
RăspundețiȘtergereParcurgand pasii din reteta nu are cum sa iasa diferit. Trebuie incercat cu curaj.
ȘtergereCum se prepara pasta de susan? Se pot folosi resturile de la laptele de susan? Multumesc!
ȘtergereEu macin semintele crude de susan. Cu drag.
Ștergere