sâmbătă, 14 mai 2011

Retreat Raw in Delta Dunarii

Dupa cum bine ati observat, pe acest blog  nu exista reclame.  Acest blog este o fereastra deschisa spre lume a uneia dintre pasiunile mele,  Raw Vegan. Am multe preocupari, cautari, hobby-uri si pe toate le tratez cu aceiasi bucurie, seriozitate si daruire. Toate converg si ma ajuta in cautarea spirituala, care este, in ultima instanta, cautarea de Sine. 
Pentru mine a manca raw vegan nu este doar o modalitate de a fi mai sanatos, tanar, frumos, etc, este in primul rand un ajutor pretios in reconectarea cu Universul si cu cu Scanteia Divina din mine. Starea de limpezime mentala, eficienta extraordinara in orice directie, bucuria statornica si continua, sunt doar cateva din darurile pe care le primim in momentul in care optam pentru o alimentatie Raw Vegan. Pentru ca, si acesta este un truism deja, suntem ceea ce mancam.
Dar astazi am sa fac o exceptie pentru  un eveniment, zic eu, deosebit, care rezoneaza foarte bine cu preocuparile sufletului meu. Daca va atinge si pe voi,  sau va vine in intampinare in vreun fel , eu sunt fericita.
Am sa o las pe Andreea Lazarescu, in stilul ei inconfundabil, zglobiu si intelept, sa va faca aceasta invitatie.



Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!


Retreat Raw in Delta Dunarii


Yuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu, ne lansam la apa!
Uite ca tocmai afli cum se face ca, ceea ce era cel mai frumos blog raw de pe intreaga fata a pamantului :P, s-a transformat in ultima vreme in pagina de anunturi de mica si mare publicitate. Cum se face, adica, ca n-am mai avut ragaz sa fac ce-mi place mie sa fac mai mult si mai mult: sa scriu scriituri iara nu anunturi :-). Te vei bucura sa afli ca n-am sezut ci-am pus la cale:




"Primul Retreat Raw-Transformational 
din prin partile astea ale Europei
Vara asta, eu impreuna cu Mihaela Gheorghita, cu Florica Mihai, cu Ovidiu Jumanca si cu Cleopatra Coroaba, avem sa ne indragostim de tine. De linistea deltei, de Sfantu Gheorghe, de Green Village, de marea la Sfantu, de flora si fauna de aici, ne-am indragostit deja :-). Iar tu, ai sa te indragostesti, iremediabil, de noi, de Delta, de raw food si... de tine!!!!!!!!!

Caci, cu ajutorul unui generos, anonim :-) investitor roman, in cursul acestei veri, in Delta Dunarii, la Sfantu Gheorghe, intr-o locatie de vis (in apropierea locului unde se varsa Dunarea in Marea Neagra), intr-un complex hotelier de 4*, locatie numita Green Village va avea loc primul Retreat Raw Transformational din partea asta a Europei.
Programul pe care l-am conceput este unul pentru alcatuirea caruia am beneficiat de ajutorul a numeroase personalitati nationale si internationale din domenii cum sunt: hrana vie, spiritualitate, dezvoltare personala, terapii alternative, practici transformationale, etc. Sunt bucuroasa si mandra sa afirm ca am reusit sa intocmim, pentru oaspetii nostri, un program de 7 zile cu un efect deosebit de benefic pentru sanatatea, echilibrarea si dezvoltarea lor: corporala, mentala si spirituala; totodata, am reusit sa obtinem pentru program, un pret total deosebit de atractiv (aproximativ 1,000 euro, adica cam la 1/3 din pretul unui program similar in alte tari Europene cum sunt Turcia, Elvetia, Austria, etc).
Programul este conceput pentru a gazdui si ghida pas cu pas grupuri restranse (maxim 12 oaspeti / serie) de oameni in procesul important si, totodata minunat de a-si schimba / imbunatati viata sub toate aspectele ei. Programul este conceput ca unul de lucru indeaproape cu fiecare om (o echipa de 5 "meseriasi" :-) va fi langa ei in fiecare moment al zilei). Totodata, programul este conceput pentru a fi - desi este unul de lucru foarte intens - deosebit de placut, urmand regulile generale de organizare ale unui SPA de lux.
In sumar, programul include:
Ce-mi propun eu sa fac pentru tine la vremea sederii cu noi este: sa te intorci acasa mai usor cu 5-7 kilograme, mai usor cu un noian de ganduri vechi, incarcat c-o sumedenie de simtiri noi, energizat, motivat, luminos si-avand la dispozitie tehnici si practici simple si, totodata, puternice de preparare a mancarii si de dobandire/re-dobandire a bunei dispozitii, echilibrului, respectului de sine. De-astea... Vreau, adica sa te privesti in oglinda cu drag si cu incredere. Si vreau sa te fac, necesarmente raw.z!!!!!!!! Nu pentru mult timp... trag nadejde pe numa' pe viata asta :P. Ne tin pumnii!
See you there!
Una :-)
Le multumesc pentru ajutorul in conceperea si organizarea oazei raw.z de la Sfantu, urmatorilor: David Wolfe, Gabriel Cousens, Shazzie, Victoria Boutenko, Russell James, Ani Phyo, Brian Clement, Doug Graham, Lucia Nita, Swami Mahadevananda, Swami Shivasvaroopananda si Deepak Chopra."
Pentru cei interesati, puteti sa va inscrieti aici.





2 comentarii:

  1. Buna,as dori sa stiu daca acest program este valabil in anumite perioade sau s-a intamplat o singura data...tare m-ar incanta sa pot participa la un astfel de program :) Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Asha,
    pentru informatii in aceasta privinta trebuie sa o contactezi pe Andreea Lazarescu.

    RăspundețiȘtergere