duminică, 29 mai 2011

Ciuperci cu maioneza de caju

Unele retete se nasc din intamplare, altele din necesitate, unele sunt facute la inspiratia de moment... clar nu toate sunt indelung documentate.
Aceasta reteta  face parte din categoria "improvizatie din necesitate facuta la inspiratia de moment".
Nu am sa relatez nostimada care a condus la crearea ei, dar am fost asa de multumita de rezultat, ca m-am hotarat  sa v-o impartasesc si voua.


  • 300 g ciuperci champignon taiate felii subtiri
  • 5 fire usturoi verde tocat marunt
  • maioneza de mustar si caju (se freaca o lingura de mustar si 2 linguri Branza crema de caju cu ulei de masline si zeama de lamaie  
  • sare de Himalaya
  • peperocino sau piper
  • condiment "Amestec pentru Salate" de la Sonnentor (rozmarin, leustean, cimbru, tarhon, marar, oregano, busuioc, roinita, fenicul, leurda si chimen).


Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

Un comentariu: