Aceasta branza este foarte"intensa"si eu recomand a fi mancata pe o paine cu un gust cat mai neutru. Pinul da preparatelor raw o nuanta foarte interesanta, nuanta care mie imi place. M-am inspirat pentru realizarea ei de la Jenny Ross. Mai am de spus doua cuvinte despre ea: "aspra" si satioasa.
- 2 cesti seminte de pin
- 1 ceasca busuioc proaspat sau 2 linguri busuioc uscat
- zeama de la 1 lamaie
- 1 lingura ulei extra-virgin de masline
- 2 catei de usturoi pisati
- 2 linguri rosii uscate, hidratate 15 min
- sare de Himalaya dupa gust
De unde cumperi semintele de pin?
RăspundețiȘtergereNu stiu ce e robotul cu lama S. Blenderul normal merge?Dar un mixer?
Nu-mi place sa murdaresc ditamai blenderul cu cantitati mici iar mancaricile raw le fac din cand in cand numai pentru mine
Semintele de pin le cumpar de la "Dried Fruits", au un pret mai rezonabil, 74 de lei 1 kg.
RăspundețiȘtergereFolosesc Robot de bucătărie CombiMax de la Braun.
http://www.braun.com/ro/household/food-preparation/combimax.html
Daca arunci o privire o sa te lamuresti cum e cu lama in S. Acest robot de la Braun imi place tocmai in ideea ca poti sa faci si cantitati foarte mici, atunci cand ai nevoie, deoarece are 2 marimi de castron, (ambele cu lama in S). Mixerul nu merge deoarece ai nevoie de un "cutit" (aceasta lama in S) care sa taie ingredientele. Robotul se folosete, in general, pentru preparate mai pastoase, iar blenderul pentru preparate mai lichide.
Este excelent, am facut si eu reteta ieri. Am pus muguri de pin, pentru ca aveam prin casa- arata ca semintele de floarea soarelui, putin mai mari. Este de-li-cios! Multumesc!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ai avut curaj sa experimentezi. Numai cei curajosi sunt rasplatiti. Cu drag!
RăspundețiȘtergere