marți, 22 noiembrie 2011

Sos de smantana cu marar

Sosurile sunt un preparat foarte versatil. Se pot consuma intr-o multitudine de moduri, in diverse combinatii, sau pur si simplu pe paine prajita sau raw. Cel de fata a fost savurat la o cina romantica in doi si a satisfacut o multime de simturi: vizual, olfactiv, gustativ...dovada clara ca gatitul este o arta.


Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.


Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

4 comentarii:

  1. Ce ma bucur ca ai intrat intr-o perioada prolifica si ai inceput sa postezi retete una si una. Chiar sosul asta arata super-delicious ca si restul retetelor de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  2. O, da...prea prolifica. Si eu ma bucur. In general nu fac decat ceea ce imi place si asta poate fi dificil in anumite momente. Zilele astea am asa o pofta sa mananc lucruri foarte bune (raw vegan), ca sunt intr-o continua cercetare si experimentare. Maine vreau sa mai testez cateva retete de paine raw.
    Multumesc pentru apreciere. Sosul asta este chiar foarte bun. In general nu postez decat ceea ce imi iese foarte gustos, ca sa nu pun inutil lumea la treaba.
    Sa incerci si prajitura cu mere, am facut-o deja de trei ori in doua saptamani si inca nu m-am saturat. Ce mai, sunt insatiabila!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acolo unde scrie in reteta "smanatana de caju" e de fapt un link, daca dai click pe el te duce la reteta respectiva.

    RăspundețiȘtergere