sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Pasta picanta din dovleac si avocado

Si pentru ca mustarul raw trebuia testat intr-o mancare , am facut aceasta aperitiv picant cu dovleac si avocado. A iesit un deliciu.


  • 2  avocado taiat cubulete
  • 1/4 dovleac placintar, taiat in bucati mici
  • 2 linguri mustar raw
  • 1 ceapa mica (rosie) taiata marunt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita pasta de ghimbir proaspat
  • 2 linguri sos de soia Tamari, Shoyu
  • 1 /2 legatura patrunjel tocat marunt
  • 1 lingurita praf de usturoi 
  • 1 /2 lingurita turmeric
  • germeni de floarea soarelui 

Cu exceptia cepei si a germenilor, care se adauga la sfarsit, amestecam restul ingredinetelor cu ajutorul robotului cu lama in S.


Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

2 comentarii:

  1. Am incercat asta seara aceasta reteta si a avut un gust minunat. Este o reteta simpla si usoara, cu un gust minunat. Multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent. Ma bucur cand aud ca retetele mele sunt pe gustul vostru. Si mie imi place foarte mult acest fel de mancare. Cu drag.

    RăspundețiȘtergere