Si pentru ca mustarul raw trebuia testat intr-o mancare , am facut aceasta aperitiv picant cu dovleac si avocado. A iesit un deliciu.
- 2 avocado taiat cubulete
- 1/4 dovleac placintar, taiat in bucati mici
- 2 linguri mustar raw
- 1 ceapa mica (rosie) taiata marunt
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingurita pasta de ghimbir proaspat
- 2 linguri sos de soia Tamari, Shoyu
- 1 /2 legatura patrunjel tocat marunt
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1 /2 lingurita turmeric
- germeni de floarea soarelui
Cu exceptia cepei si a germenilor, care se adauga la sfarsit, amestecam restul ingredinetelor cu ajutorul robotului cu lama in S.
Am incercat asta seara aceasta reteta si a avut un gust minunat. Este o reteta simpla si usoara, cu un gust minunat. Multumim
RăspundețiȘtergereExcelent. Ma bucur cand aud ca retetele mele sunt pe gustul vostru. Si mie imi place foarte mult acest fel de mancare. Cu drag.
RăspundețiȘtergere