duminică, 20 noiembrie 2011

Mini gogosari umpluti cu pateu din seminte

Acest platou a fost si el destinat pentru Potluck. Pentru unele elemente m-am inspirat de pe alte bloguri, dar semnatura finala imi apartine in totalitate.

 
  • 20 gogosari mici
  • 500 g seminte de floarea soarelui hidratate 8 ore
  • 3 avocado
  • 1 lingura mustar bio
  • 3 linguri ulei de masline presat la rece
  • sare de Himalaya dupa gust
  • peperoncini sau chili peppers dupa gust
  • 2 legaturi de marar tocat marunt
  • zeama de la 1 lamaie
  • pentru ornat germeni de ridiche, felii de lamaie, masline, felii de ridiche
Se taie capacelele de la gososari. Se pregateste o pasta din semintele de floarea soarelui, mustar, avocado, ulei, lamaie si condimente. Se adauga mararul. Se amesteca. Cu pasta obtinuta se umple gogosarii. Se orneaza cu germeni de ridiche, felii de lamaie, masline si feliile de ridiche. Pe un platou se intind frunze de salata verde pe care apoi se aseaza gogosarii umpluti.
    Pofta buna!

    Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

     

    4 comentarii:

    1. Arata asa de bine ca te saturi din priviri.

      RăspundețiȘtergere
    2. si avocado cand intra in reteta?

      RăspundețiȘtergere
    3. Bine punctat. De avocado am uitat initial, cand am postat reteta. Mi-am amintit ulterior si l-am adaugat la ingredeinte dar nu am mai recitit modul in care se realizeaza. Multumesc pentru atentionare. Si pentru interes...

      RăspundețiȘtergere