duminică, 21 august 2011

Branza picanta de caju

Dintre toate experimentele de branza facute pana acum, pe aceasta o gasesc cea mai simpla si gustoasa.


  • 500 g caju inmuiat cateva ore in apa de izvor
  • 1 lingura peperoncini sau chilli pepper
  • 1 lingurita sare de Himalaya
  • 3 linguri fulgi de drojdie inactiva
  • 3 capsule de probiotice (eu folosesc Jarro-Dophilus + FOS
Nucile de caju se fac pasta cu  ajutorul robotului, folosind lama in forma de S, la care se adauga apoi pastilele de probiotice. Se toarna pasta intr-o sita (eu prefer una din plastic), se acopera si se lasa la scurs timp de 10 ore intr-un loc caldut. Se amesteca apoi cu restul ingredientelor si se pastreaza la frigider. Rezista aproximativ 5 zile inr-o forma proaspata.

Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu