vineri, 13 aprilie 2012

Pasta de primavara cu leurda

Dupa o perioada de detoxifiere, apoi o cura de sucuri de fructe, legume si frunze verzi, am trecut la smoothie-uri, salate de fructe si legume, lapte din  seminte/nuci, laptisor de matca, vlastari si acum incep sa introduc si lucruri mai complexe, cum ar fi aceasta pasta de primavara cu leurda.
Am reusit sa depasesc, din nou, dorinta de paine. Un ajutor important l-am primit de la hrisca hidratata, care a suplinit-o perfect. E minunat sa fiu din nou 100% raw vegan si ma simt in armonie deplina cu primavara de afara.


  • 1 avocado taiat cubulete
  • 1 lingurita mustar raw
  • 1/2 lamaie, zeama
  • 1 lingura ulei de canepa presat la rece
  • 1 legatura leurda taiata marunt
  • 1 dovlecel zucchini taiat cubulete
  • 2 linguri pasta de caju (din caju hidratat cateva ore inainte)
  • 1 lingura sos de soia Soyu 
  • 1 varf de cutit piper macinat
Se amesteca totul (cu exceptia leurdei) in robotul cu lama in S. Leurda se aduga la sfarsit si se mai amesteca putin.

Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

Un comentariu: