De multa vreme vreau sa scriu aceasta reteta, dar niciodata nu s-au indeplinit toate conditiile ca sa pot duce la bun sfarsit aceast lucru.
Pe la inceputurile mele raw vegane am fost foarte dezamagita cand am aflat ca tahina din comert este facuta din seminte pajite. Asa ca am studiat problema si am creat aceasta reteta. Are un gust putin mai aspru, usor amarui, dar dupa ce te obisnuiesti cu el constati ca este delicioasa.
- 500 g seminte crude de susan, macinate
- 2 lamai, zeama
- 2 linguri sos de soia, Tamari sau Shoyu
- 4 catei de usturoi pisati
- apa de izvor, cat este necesar
seminte de susan decojite sau nu?
RăspundețiȘtergereSe poate cu orice varainata.
RăspundețiȘtergereMagnifice retete, multumesc!
RăspundețiȘtergereMultumesc si eu Catalina!
ȘtergereMagnifice retete, multumesc!!!!
RăspundețiȘtergere